Friday, January 2, 2009

T - 8: aktiviti ketika bosan: tag diri sendiri

takde saper yang tag REd. REd tag diri REd sendiri. ye, aku tau, aku mmg pathetic. ahhh... lantak, aku blogcrawling tadi, aku nampak ni macam seronok je. aku nak buat la.

ready? aci aci....acimet! (ala ala Allahyarham Ibrahim Pendek dalam cerita 'Ali Baba Bujang Lapok)

1) Do you think you're hot?


Katy Perry Lyrics
Hot N Cold Lyrics
iye la kott. bukan REd yang kata ok, KATY PERRY yang kata. aku ikutkan aja.


2) Upload your favorite picture of you!



3) Why do you like that picture?
-sebab masa tu aku memang betul2 happy. thanks ma for the experience! mak aku pun suka gambar ni. ah boy yang makeup aku masa tu pun suka juga. saper yang tangkap gambar ni? saper lagi kalau tak adik aku yang tere itu, nana.

dan masa itu aku kecil dari aku masa ini.

4) When was the last time you ate pizza?
-bukan pizza la, tapi bontot pizza. ala, yang dia punya crust yang tak kena topping tu. ntah, arr, aku suka naa makan bahagian tu. lain la kalau pizza tu aku yang buat sendiri, then baru aku makan the whole piece.

berbalik pada soalan, last aku makan pizza punya bontot masa pergi Italiannies, OU. 3minggu lepas rasanya.

sedap tak? sedap la juga bontot pizza tu. bayangkan: kalau bontot dia aja dah sedap, pizza dia sudah tentu lagi sedap kan? aku buat anggaran aja.

5) The last song you listened to?
-'Push the button' from Sugarbabes. aku sebut nama kumpulan ni sebagai shu-gah-ba-bes. ala, bukan la aku nak dengar pun. dah fon tu bunyi and lagu tu yang kuar, aku dengar arr.

6) What are you doing right now besides this?
- tengah plan nak buat apa. ni la dia nyer. masa kena study, sibuk nak buat macam2. masa tengah free, satu haram pun tak tau apa nak buat. arrggghhh!!! komplikasi!!

7) What name would you prefer besides yours?
- ALYA. aku tau, bunyi nya tetap sama. takde maknanye... hehehe...

takde arr, REd mmg suka ngan nama sendiri. sebab kenot imagine kalau nama aku lain dari ALIA. sebelum aku jadi ALIA, menurut cerita-cerita dongeng zaman silam, nama aku patut jadi AZIZAH (adoiyayy....retro sungguh), sempena mengikut nama papa aku. then, tukar pulak jadi AMALINA (sebab tu family and close family friends semua panggil aku MARLYNE. ada yang sampai tak tahu nama aku ALIA sebenarnya). last-last, nama aku jadi ALIA sebab kazen aku pun nama ALIYA. aku tak pasti akan kesahihan cerita ni. aku sendiri pun nak find out sebenarnya.

People To Tag
1)djambu (ahaks! REd memang suka tag dia ni. rajin buat tag maa...)
2)ushop (ni pun geng Odessa gak ni. tapi naper lama tak nampak? sihat ka?)
3)peeps (ni lagi aku suka tag sebab jawapan dia lawak)
4)ana (sebab dia sangat ayu dan lemah lembut. awwwww....)
5)lexie (if you are reading)

8) Who is number one?
- doktor la, saper lagi.

9) Number three is having a relationship with?
- bini dia la. saper ke nama.... (hehehe maaf peeps, cek mmg tak tahu)

10) Say something about number five?
- dia sayang pada lelaki itu

11) How about number four?
- kan ke dah tulis sana, gi la baca. malas pulak!

12) Who is number two?
- boyfriend orang kott? aku rasa macam iye la dia ni ada gf. heheheh, baca blog dia macam ada je.

8 comments:

djambu puadovich said...

adoi...kne tag lg ke...:|

:P

Peeps said...

hishhhhhh

capullet360 said...

aha...
nice artwork...


truly
its me..

:-)

redSeptember said...

2 djambu: ala... djambu kan ke tengah free like a bird sekarang. so, REd kasi homework la sikit. isi masa kosong ngan perkara yang berfaedah :D

2 peeps: peeps, hang marah kat cek ka? apa ke nama dia peeps?

capullet360: thanks! truly... who are you?

Bunga Binti Nordin said...

kamu sweet~

Bunga Binti Nordin said...

kamu sweet~

redSeptember said...

*blush....

owh, tima kasih bunga ;)

uShop said...

saya ada. nyorok2 belakang tabir xP

sori la lame x singgah. memang off line lame..