Saturday, January 24, 2009

akhirnya

dah lama dah nak. tapi takut sikit. tapi aku ni addict. nak juga.

dah survey. semalam tak jumpa, hari ni hampir tak jumpa juga. di saat2 akhir jumpa ngan akak ni. sweet sangat akak tu.

kena try byk kali. sebab aku punya susah skit nak cengkam. ingatkan nak give up dah sebab rasa seriau la pulak. but akak tu cakap elok2 and dia kata cuba slowly. aku ok je la.

last2 dapat juga. best!

13 comments:

djambu puadovich said...

errr...xphm...?

redSeptember said...

not observant enough ;)

Silent Sleep said...

Hahaha...Haie there...
ko' kamu typenya kaya org indonesia...?
Huhu...mmg susah skewt nax bcew tulisan aku...
Sbbnyew ialah...
Aku mmg owunx yunx susah utx dapahami...
Hahaha...Nice Blog...
Neway,selamawt menge'blog'...
Hix~...=)

djambu puadovich said...

sepasang subang baru?

redSeptember said...

close...

but it ain't a pair

djambu puadovich said...

i surrender...

redSeptember said...

look at the tragus

djambu puadovich said...

sebelah je ke? seram le pulak tgk kan...

redSeptember said...

sebelah aja la, takkan nak buat 2-2 belah kot. REd pun reti gak seram.

hehehe

Lang Legar said...

owh now I get it..
lame juge pikir apakah yang kamu buat ini hoho..

redSeptember said...

adoiyayy....
i tot it ws obvious already...:P

farhana said...

yeah i know u mmg gile with ur studs..aku ingat dulu ko buat kt lidah..huhuhuh

redSeptember said...

erk...

tu zaman batu baru punya kerja tu. la ni dah takde dah....

dah baik dah :P