Friday, January 30, 2009

aimanREd tak kisah......

serious aku tak kisah. tapi korang mesti tanya kan, kalau aku tak kisah naper la aku nak tulis kat sini kan? sebabnya, aku nak one-off la ngan mereka2 di luar sana. buat la apa pun.

REd tak kisah
  • kalau kau nak buat aku macam sampah. selama ni kau pun tak pernah nak appreciate aku. tau2 kau happy, ko buat pulak macam aku ni tak wujud atau begging pulak nak cakap ngan kau. adoiyayy.... takde maknanya.
  • kalau kau nak take advantage. bila kau nak something, mak aihh.. kata manis sungguh, macam berlian nak kuar dari mulut cara kau susun ayat2 kau. bila kau dah dapat apa kau nak, atau aku dah tolong kau, kau pun terbang melayang. siap jadi macam siott kat aku pun ada.
  • kalau kau nak ngutuk aku. kutuk la puas2 ekk. mana aku tak dengar, aku mmg tak kisah la. mana tersampai kat cuping telinga aku ni, aku akan tanya la. pehal kau?
  • kalau kau nak jatuhkan aku, especially Mr. Pelik. aku nak lihat kau cuba.
  • kalau kau nak gang-up against me. silakan lah. aku bukan nak cakap besar. apa kau tak boleh nak one-on-one ngan aku ke yang sampai ko nak kena cucuk orang lain untuk bersemuka ngan aku? haiiyaaahhh... tak puas hati kalu, cakap la. susah ka?
  • kalau kau nak sorokkan benda dari aku. aku pun tak nak de. simpan la. bawa masuk kubur siap. esok kalau ada masalah, carilah aku. kan ke aku ni menurut je.
  • kalau kau rasa aku ni ada attitude. ok, ni aku nak clear kan sikit arr. selalunya kan, aku mmg takde ekspresi tau. pastu, kau ingat aku ni buat2 muka bitchy ke apa. bukan. aku dengar apa kau kata. kau jangan la sensitive atau emo sangat. fyi, esok tu, aku sendiri pergi tanya and buat apa yang kau ngan dia suruh aku buat. last2 tak boleh juga. puas hati kau sekarang?
  • kalau kau nak berlagak sangat ngan aku. amboi, amboi, amboi.....(siap keluar jari kelingking ni lagi hah) mentang2 le kau ada apa yang aku nak. takpe arr kalau kau rasa kau tak nak share atau pinjam kat aku. kau bawa tidur la benda tu. peluk, gari kat tangan kau.
  • kalau jawapan kau buat aku terkejut dan tak sangka yang kau benci kat aku sampai macam tu sekali. pastu kau nak cover line pulak cakap sebab aku ni yang terdekat konon. aku tau kau benci aku. kalau boleh kau nak aku lesap terus kan? soalan REd: "if you can, who would you want to kill most?"
  • kalau kau rasa kau tau segala-galanya dari aku. iye, baiklah. kau tere, kau pandai. aku ni kan ke ada attitude problem mengikut kata kau.

selagi kau mampu, kau buat la apa kau nak. asal kau bahagia. masing2 ada akal fikir sendiri yang jauh berbeza antara satu sama lain.

aku?

whatev....

2 comments:

nadia said...

bgskan ada blog. bole lepas geram..
i benci org yang begitu!

redSeptember said...

bukan lepas geram. ni namanya pemberitahuan :D