Friday, January 16, 2009

a sad happy day

aku rasa la kan, aku dah cuba aku punya level best la nak buat orang lain happy. tapi kan, orang tetap tak happy ngan apa yang aku buat, how?

ishh, memang rasanya aku can never live up to people's expectations la. ada je kekurangan aku, kesalahan aku, kelemahan aku. adoiyayy, kan ke aku ni manusia. mesti le tak perfect. walau macam tu pun, aku tetap la mencuba sedaya upaya. aku tak nak la nanti orang cakap aku memandai pulak. kadang, aku dok atas pagar, tak tahu nak jatuh ke belah mana. iye la, macam kata orang "keluar mulut buaya, masuk mulut rimau". buat salah, tak buat salah.

susah la lidis. kadang, aku nak juga orang tau tahap usaha aku tu tau. bukan la aku nak menunjuk ke, tak ikhlas ke. but the effort that i put, Tuhan je la yang tau. iye, mmg nampak macam aku chill je, macam batu bersurat tak bergerak je, tapi dalam diam, aku buat juga something. tak nak menunjuk maa...

ntah arr... susah nak buat orang happy atau bangga dengan aku ni. oh ye, mmg takde apa pun nak dibanggakan pasal aku ni. aku biasa biasa aja. takde apa yang extraordinary.

tapi aku harap, the next thing aku nak mention ni, buat saper2 yang berkenaan happy le ngan aku. kalau tak happy macam lepas makan happy meal, at least happy sikit pun boleh lah.

ni haa nak beritau:

aku pass semua aku punya final exams hari tu.

alhamdulillah.....

naik tahun lagi la gamaknya aku :D

4 comments:

djambu puadovich said...

kalo djambu tumpang gembira sbb REd lulus exam, adakah djambu org yg berkenaan?

congrats! ;)

redSeptember said...

owh thanks djambu. anda bukan lah orang yang berkenaan. you are the 5th person to share this happyness today, after:

-saras
-arul
-joee
-yah

anda sentiasa buat REd happy la djambu ;)

alhaqimi said...

buat selagi termampu untuk mengembirakan sesiapa pon disekeliling kita...

tp kdg2, kita bg betis nak peha.. pas peha.. redseptember pk la sendiri.. usah dilayan sgt ek!!

lastly!..

tahniah ler... biler nak jadi doktor neh.. mesti hapening hospital nanti!

redSeptember said...

thanks qimi.

owh, kira je la 4 sem lagi, insya'Allah. happening ka REd ni? huhuhuh....