Friday, January 9, 2009

T - 1: stay sane REd

hari ni start macam gampang. gila aku benci ok. i wanted to get things over and done with. then kena panggil untuk viva.

rush macam gila, sampai la ni, satu jawapan pasal results pun takde. esok pukul 4pm baru dapat. malas aku nak tunggu. aku balik KL terus.

ni dah sampai KL. baru lepas dinner kat muhibbah (nanti aku hapdate). tak sampai 5 jam je tinggal. derang akan ciao. ciao ke umah baru kami di Wien.

sedih.....

6 comments:

Mighty Jacksparrow said...

chill, babe.

wien? luar negara ke? whoahhh

redSeptember said...

yeah...trying my best.

and yeah, our new place in vienna, austria.

F.A.Z.R.U.L.L.S said...

apa pun selamat.. dik..

tak kisah kita dok mana pun.. ingat pada yang susah..

orait..

redSeptember said...

saya la yang tengah susah ni bang faz...

susah hati

uShop said...

red x ikot ke?

vienna adalah dekat dengan odessa.
flight x sampai 2 jam..

redSeptember said...

ada plan nak transfer sana juga. but since dah nak habis kat sini, baik habis kan studies kat sini la. so, masa cuti aja leh nak balik sana.