Monday, February 9, 2009

wahab dan rambutku

perkenalkan.......
ini wahab. dia tak sihat. kepak dia macam tak bermaya. kadang2 lihat dia muntah, walau dia tak makan pun. kesian kat wahab kan. dia sakit sebab dia patah hati. dia patah hati sebab makwe dia dah mati. ni bukan cerita tipu. opah yang cakap. masa makwe wahab mati, dia mencari2 makwe dia. wahab tak makan, wahab tak minum, wahab mencari aja kerjanya. sekarang, wahab sangat kurus dan sakit.



ini kawan2 wahab. mereka pun turut menumpang rasa sedih wahab sebab mereka sayang wahab juga. wahab ni dulu hensem angasanya. sampaikan kawan2 wahab boleh terjatuh hati dengan nya. kini, mereka hanya mampu bersedih dengannya.

------------------------------------------------------------------------------------------------

cerita lain.

lihat di bawah.

ni semua rambut aku. aku potong habis tadi. just before aku balik kerumah aku di sungai petani. padan muka aku. sekarang dah rasa macam haram pun iye juga. haisshh... this is what happens when you do things on impulse.

tapi tak la buruk sangat.

ain kata, ada rupa rambut faizal tahir. i like.... :P

10 comments:

Anonymous said...

oh my...hopefully when d 'time' comes, it'll grow back...

-ZuLis-

redSeptember said...

yeah, hope so too. now i feel all weird with this hair.

X_x

nadia said...

nak kekasih yg setia seperti wahab..
lorrr
kenapa dipotong rambutnya?!
sayang bangat sih!
tapi betul kata anonymous "it'll grow back!"

djambu puadovich said...

nk kekasih setia ye? ecececehhh...:P

nadia said...

mesti la djambu. sy mahukan kekasih yg setia dan menyayangi sy sepenuh jiwa raganya! cewah!! djambu setia x?! hahahhahahaa :P

ps, sorry alia semakkan comment u dgn bede ngarut plak. hihi~

djambu puadovich said...

demi negara,
yang tercinta,
kucurahkan bakti penuh setia...

setia yg tu ada la...

demi raja yang disanjung tinggi,
kesetiaan tak berbelah bagi...

igt x lagu ape? :P

nadia said...

ala lagu setia. dulu selalu kuar kat rtm kot. hehehe.
setia yg tu xnak ahhhh. huh!

redSeptember said...

owh guys!! lagu itu sangat classic k.

rasa macam aura old school tetiba menjelma ni!!!

...fiona.... (haaaa kan dah aku dah ngarut ni)

saper la tak nak kekasih setia kan hotness? eh wait, saper la tak nak kekasih kan?

hhuhuuhh

nadia said...

tau xpe. hahahhaa.
still waiting for my prince charming to come :P

redSeptember said...

sama boat la kita hotness.

welkam to the club dangdut.

heheheh