Friday, February 13, 2009

nak kena tembak?

From Drop Box
nampak ni? macam sakit kan? mmg la sakit. cuba bayangkan kalau korang kena attack macam ni. perempuan ni kena gigit ngan capuchin (bukan kaypoci) monkey yang dia bela sejak binatang tu baby lagi. she fed the monkey, made sure monkey tu dapat semua yang it needs. in the end, dia balas jasa tuan dia dengan menggigit tangan tuan dia macam menyiat daging lembu tua.


From Drop Box
sebab tu la aku nak sangat ngan benda ni, the ULTIMATE BB gun. kat malaysia mmg la tak jual kan. and worst of all, kat malaysia tak boleh milik benda ni pun sebab illegal katanya. pihak berkuasa risau kalau disalah gunakan. unless ada lesen, baru la bleh beli benda ni. kat mana arr korang rasa bleh dapat lesen? REd nak sangat. bukan apa, untuk protection maa. bukan nak sengaja main tembak je sesiapa yang lalu atau melepak depan umah ni.

p/s: aku tulis post ni sebab ahad ni aku start posting dekat ngan border thai. jadi, kalau free, aku nak cross border arr nak cari BB gun. shopping2 ke sket... heheheh. tapi mengikut jadual aku, rasa mcam tak mungkin je dapat cross. punya la pack jadual, ngalahkan vacuum pack!! huhuhhu


From Drop Box
kalau ngan manusia, bleh la lagi aku cuba protect diri aku. tapi kalau ngan binatang haram ni, mmg aku tak berani. sebab aku takut kan kuman yang dia bawa dalam air liur dia tu. kalau la aku ada BB gun sebiji, boleh aku bawa masa gi jogging. sekali dia datang nak gigit, aku kasi sedas kat dia, baru dia tau kan.

pastu, habis satu geng monyet tu serbu aku sebab tembak rakan taulan dia.

adoiyayy.... either way, macacque ni memang akan menang punya la....

takpe....takpe... hari aku akan tiba.

1 comment:

FaNaQiLa said...

erk..sampai camtu die geget. nasib x putus. sadis nya. kalo i, i takot. tamau bela da haiwan tu.