Tuesday, February 3, 2009

rawkSTAR!

ni la dia snapshot dari malam berkaraoke tu.

ada gaya tak?
gila excited dapat nyanyi lagi sampai syurga from Faizal Tahir.
yang kurang malam tu, kipas nak buat effect rambut terbang aja... huhuhuh

saper nak karaoke?
jom!

p/s:thanks for the pic eliea!

15 comments:

ZuLis said...

owl pendant dlm kenangan...

redSeptember said...

:~(

nadia said...

jommmm! saya gile karaoke.
lagu yg wajib ada dlm senarai for sure goyang inul & cintaku 100%
hahhahahaha :P

redSeptember said...

tu lagu dangdut ke?

merahitujambu said...

wah..ade gaya..hehehe
minat ke kt faizal tu??

Fazrulls said...

boleh masuk AF musim terbaru. heee boleh minta rakan blog tolong sms votekan....
heee..

Peeps said...

rock mana pakai sign Hang Loose. put up your horns! ish..fail tul

\m/

mrblind said...

lagu sampai syurga tu lu nyanyi sampai ke tak..high note tu..haha

redSeptember said...

@ merahitujambu: erm... takde la minat sangat until that day masa tengok dia perform kat AJL 09. rasa macam, wah!!! suka sangat tgk showmanship dia.

@ bang faz: suara pun macam apa. tak layak sungguh la bang faz. tapi kalau REd masuk, bang faz nak vote ke? boleh try kalau macam ni. hehehe

@ peeps: jari gua masa tu tersekat kat genggaman 'hang loose' tu la. lu ni... gua nak rawk sket pun lu tak nak support. podah! :D (nnt cek berguru ngan hang naa peeps)

redSeptember said...

@ mrblind: sampai....sampai... sampai hilang suara gua keesokan harinya.

haisshh...

nasib tak bisu.

apei said...

perh, gaya lu mmg mantap! lu dok mana? gua dok cheras.

redSeptember said...

mantap? tersentap pun iye juga tu. wakakkakakak

ttdi bebeh!

cheras? aiyarrkss.. patut arr ada jiran pelik.

tempat tu mmg pelik. no offense!

Peeps said...

perh.. lu dok cheras. wa dok kajang. hahahahahahhahahahahahahahhahahaha

Eliea said...

wahhh byk giler komen!! But yeah u rawk! hehe

redSeptember said...

ok els,
malam bila nak melalak ni?

bak kata you 'sekali sekala' (bukan jadual berkala).

i on aja ;)