Saturday, May 9, 2009

doodlezz




this is what i do
when i want to fill time
during those effing boring classes (read: uni subjects)
i doodle
anything that passes thru my mind
goes straight on paper
you like?


8th of May 2009

9 comments:

djambu puadovich said...

i like noodle...

redSeptember said...

seriously... kang komen kang, ada juga yang kena bambu...

baik REd cakap "no comment"

*_*

Anonymous said...

nana suka dulu!:P
nana suka mata tu,bila mama tunjuk nana,nana nmpk tu dulu!tere je..smlm nana cuba draw eyes banyak kali susah je!:(

redSeptember said...

really?

kakaklin pun suka mata tu. kakaklin tak tahu macam mana kakaklin boleh draw eyes tu. macam real pun kan?

nnt kakaklin tach nana la k.

btw, you are starting to become more creative haa!! :) kakaklin tgk buku yang nana kasi kat mama tu. tere juga. but there is always room for improvements :)

love you!

kk said...

awwwww...comelnye...adik n kakak...

:D

nadia said...

awk pandai lukis!! cantekkk

redSeptember said...

terima kasih kawan2... :)

Anonymous said...

a'ah nampak real sangat!jealous je!
ok,kakaklin kena ingat utk teach nana tu ^_^

hehe,ye ke?susah je nak buat tu in 1 week dah lah nana tak boleh guna laptop during school days tapi nana email ya masa lunch~pergi library xD nana tanya utk ideas lagi drpd ya masa tu..masa nana tulis words tu semua susah je sbb nana tak tahu sgt mcm mana kind of words to do..

love you too!^_^

redSeptember said...

nana cuba google: FONTS

you can get ideas from there and you can practice.

sekarang kakaklin tengah try untuk buat grafiti art. tapi masih tak tau lagi hhuhuhuhuhh