Monday, May 18, 2009

bak duit!!

"semua orang WAJIB bayar rm3, tak kira korang pergi ke tak pergi majlis tu"

korok kau! aku angin betul la nak paksa2 macam ni. bukan aku nak kira sangat pasal duit tu. tapi apa yang aku tak puas hati, kau siapa nak buat command VETO macam tu? bila aku soal mana duit yang bayar dulu, kau cakap duit tu dah nak habis la apa la. ni yang aku nak tgk bukti ni. sikit2 dah nak habis, sikit2 tak cukup. mana duit tu pergi, kami semua tak tahu.

cuba la soh kawan kau yang lagi satu yang selalu ikut telunjuk kau tu, cuba suruh dia setiap bulan buat powerpoint statement, present kat semua, tunjuk mana pergi duit yang kami bayar. at least, orang tak akan question kan.

ni tak, tau tau, nak duit. nak beli hadiah la apa la. aku boleh imagine la hadiah yang korang beli. mesti yang stock barang hiasan yang ntah apa apa ntah. because the last aku ingat, aku nampak korang beli idol untuk seseorang kan? pakai duit yang semua orang bayar kan?

ntah apa apa ntah.

kau ingat mak aku chop duit ke?

2 comments:

nadia said...

benci btol bile org mintak duit tak tentu psl!

redSeptember said...

tau takpe (ain, aku pinjam ayat faveret ko ye)