Friday, May 8, 2009

aku gedik, aku gedik.... tolong la... aku gedik ni

ok, sila lihat tajuk di atas. mmg macam nak kena tampar laju2 ja bunyinya kan? bukan sebab apa. semenjak dua tiga menjak ni, aku dipertemukan sama orang2 yang suka menggedik tak tentu hala. kalau nak tergedik2 sorang takpe arr. ni menggedik sebab nak dapatkan attention orang lain. alahai, please la. takyah la nak berlagak begitu cheap. i mean, kalau nak jadi cheapskate (betul ke aku eja ni?) macam aku, tu lain cerita la. at least aku tak tergedik2 kan.

ni la dia nya. nak kata tak diberi tumpuan, rasanya dah berbilang orang kasi tumpuan. nak di kata tak di hiraukan, punya la banyak orang yang kisahkan. doctor ada, nurses ada, doctor-in-trainings ada, kawan2 ada. apa lagi yang kamu mahu harr?? saja la cari penyakit, cari hal, supaya suffer la konon, pastu minta belas kasihan kat semua orang. iewww... so the drama.

serious aku tak tahan orang yang sangat cheap dan menggedik. sila jangan berinteraksi dengan aku.

**entry ni mmg paling banyak guna perkataan gedik. dan pada sesiapa yang terasa, sila terasa dengan majunya. sekian.

2 comments:

nadia said...

mcm mane u nak jumpa i?! i gedik! haha :P

redSeptember said...

you deik mehh??

tak mungkin.... tak mungkin...