Thursday, October 16, 2008

funny finds

what were they thinking when they came up with THESE names / words / pictures?

people can be really funny, or just plain stupid at times. i think they are funny.


mana satu nak percaya ni? ikan masin ka, bulu ayam ka? aku dah tentu tak makan bulu ayam. tapi macam mana ikan boleh berbulu la pulak? ni mesti ikan yang dah mutated sebab makan benda yang terlebih kandungan melamine kott? mungkin la kan....



saper tu KAK SANDRA? apa ke hebatnya dia tu sampai keropok ni dinamakan sempena nama dia? tapi seriously, rasa keropok ni macam haram. nama je stylo.... haishh.....


dalam kotak ni ada simpan KING KONG ka? kalau tak, kenapa tulis rat KILLER, bukan ke patut tulis rat POISON? pastu kan, cuba tengok tikus kat kotak tu, dia sengih ni. macam happy lak nak mati. tikus ni jenis suicidal ke? siap mata dia lentok high lagi tu. mungkin bila tikus ni mati, dia mati slow painless death sebab dia rasa high dulu sebelum mati kott?

7 comments:

uShop said...

ikan masin bulu ayam;
uhuk2 <--batok
adekah akan batok kalo makan ikan masin ni kerana ada serpihan bulu ayam? hoho

keropok kak sandra;
mayb ni nk promo kot, tarok name cm hot. tapi x hot betol ar :P

kingkong rat killer;
rasenye akan ade kingking kerdil keluar dari kotak tu dan mencari tikus lalu membunuhnya..lolx

Tati Yacob said...

haha funny...

the rat looks cute and happy on the box.. kesian dia lol

benjamin said...

hehehehe

Dayah said...

eh..tp kan, mak mmg pernah beli la ikan masin bulu ayam & satu benda yg kelakar, mak sy suruh beli 'ikan masin bulu ayam' ni time sy pegi tesco, & time kat tesco tue, kepala dah pening cari..which one yg agak2 sesuai dgn nama 'ikan masin bulu ayam'.last2 sy amik satu jenis ni,& bawak balik..tau x..bile sampai umah mak sy ckp ape.

sy:nah mak..ikan masin bulu ayam
mak:ni bukan ikan masin bulu ayam, ni ikan masin pari
sy: ha..??!!

redSeptember said...

sian kat dayah, tak tahu menda tu kan. REd masa nampak pun macam kagum pun ada. ahaks!

patut masa dayah beli ikan masin tu, beli sekali bulu ayam tu (feather duster). tentu lepas ni mak dayah sayang kat dayah trlebih lebih ni :)

djambu puadovich said...

haha...ikut cdgn si REd...mmg la dayah kene sebat dgn bulu ayam yg baru dibeli dgn innocentnye...hehehe

rasanya nama keropok tu asal2 keropok CASSANDRA...cewah

igtkn musang je berbulu ayam...ikan masin pun bulu ayam jugak...ni spesis ikan dok atas darat kot...xpun ayam laut. wakakaka

Dayah said...

Haah kan red..beli je dua2..pastu suh mak pilih..mak nak mana..semua pun ada..haha!

hehe..en djambu..tu la..nama hampir dekat..ikan masin bulu ayam & musang berbulu ayam..bendanya..jauhhh bezaa...at least ikan masin tue sedap di makan...tp kalau musang tue..kita x hati2..dia makan kita! haha!