Wednesday, April 1, 2009

Mr. Alia

aku tengah sibuk inspect diabetic foot ulcer yang sangat foul smelling,sampaikan yang lain semua diri jauh. aku tekan segala pus yang ada, check sampai mana extension pus tacking tu, dan keep on examining, sambil bertanya soalan2 yang berkenaan sama pakcik tu. then ada orang berkata:


"alia, you ni confirm sugeon la"

.....elated.....

5 comments:

alhaqimi said...

hurm... bagus2.. ni la namanya komited nak jd dr..

gudluck!

Amira said...

eeewwwwww........... lol btw the crocs yg Alice normal you nak takde stock for your size but Alice Suede ada. I check kat Curve hari ni

redSeptember said...

this is what being a health care provider is all about ;)

Mas said...

Alia...
u dah ader kuase ker blum utk bg arahan apply ubat kat patient?

sbb nyer... as u know... my father did research on honey with diabetic patients and the result is flying colours...

redSeptember said...

blom... i masih student remember...:)