Thursday, April 30, 2009

bluetooth masa kelas

dah la masa lecture ophthal start, aku tgh nyenyak tido. sekali terjaga sebab aku terasa bersalah (sungguh tak logik, masa tido pun boleh terasa bersalah ke?). aku angkat kepala, tengok, cehh.. bukan aku sorang je. ada lagi geng lain yang sama ngan aku. rasa macam nak sambung tido, tapi, takpe arr... dah bangun pun kan, buat2 dengar je la apa yang lecturer tu bebelkan.

tgh aku sibuk tak concentrate masa lecture tu, ada plak mamat ni. soh aku on aku nyer bluetooth. aku pun on la. aku ingat dia nak send gambar aku tgh tido yang dia curi2 snap (dia ni mmg famous for snapping candids of everyone in class). sekali dia hantar gambar dia yang sangat la hensem tu.

ok, aku cakap kat dia. kau hantar aku gambar ni buat apa? aku mula2 ingat nak delete. sekali aku teringat lak kat entry aku yang lepas, macam ada similarity ja.. aku pun apa lagi. aku sound arr.. "i am so gonna put this up" ....dia pun tergelak2 (ye, aku dah tanya permission dia ok) heheheh



sila cari persamaan gambar2 ni.

tere tak aku teringat kat gambar ni masa aku terima gambar dia?

3 comments:

hasni said...

tongue!!!
haha

Dark Ray said...

mata kot?
hidung??
haa rambut!!

hmmm...

dua2 cencor?

hmmm

entah...

redSeptember said...

sure kena sensor punya. kang tak sensor, ada lak yang fikir cek ni ada niat jahat...

ok ok... setakat ni.. betul persamaan2 tu...

tapi ada lagi....