Tuesday, April 7, 2009

mata pena 0.7

uShop yang tere memasak dah tag aku. jadi apa lagi, buat le (tanpa merungut macam ada seseorang itu :P ).

1. Write your blogger username.
2. Write your two favorite bands/groups at the moment (not overall, just currently).
3. Write I ♥ ___ (this isn't really for anything, just to see how you draw hearts!)
4. Write the name of your favorite person of all time.
5. Write down your recently favored person.
6. Tag 5 people.



-actually, Q number 5 tu ada lagi nak tambah: jo-ee, zulis, hawtness, saras.
-Q number 3 pun ada tambahan juga, but for now, biarlah rahsia.... ;)
-anything smaller than 0.7 or bigger than 1.0, i don't like to write with. so, my writing goes haywire automatically.

4 comments:

nadia said...

adakah sy hawtness itu?! auwww~
perasan :P

redSeptember said...

sudah tentu la hawtness!! saper lagi la yang i kasi nama panggilan yang amat manja tu kan..

you tau tak, i tgk najwa kan, i ingat kat you tau, padahal kita tak pernah jumpa pun kan....

ahaks!

i am so gay :P

nadia said...

haha. lwk la u red. menangis djambu dgr panggilan yg amat manja! kah3~

btw suara i xse'best' najwa la red :(
klo x bole i nyanyi kat u :P

dun worry dear i'll try my best to jumpa u nanti. someday..

Anonymous said...

yay!nana number 4!!!^_^