Wednesday, April 29, 2009

Dr. Kuala Lumpur.

"doctor, doctor, doctor dari mana?"

"kuala lumpur"

"owh... kuala lumpur cantik kan?" sambil tunjuk ibu jari tangan.

"ah, ye... cantik"

pastu, dia blah ke atas sofa. aku masih duduk kat interview table sama patient lain. dari jauh dia....

"doctor. doctor kuala lumpur!"

"ye, saye. kenapa?"

"doctor hari ni cantik la. pakai baju kurung. lawa...."

*aku mmg hari2 pakai baju kurung....

"owh... terima kasih... :)"

hati dah berdebar2. takut....


*Mahathir pulak, panggil student lain, sambil2 tunjuk kat aku. pastu, bisik bisik sama student lain, masih memandang ke arah aku, "doctor ni lawa kan?". erkk... dari ekor mata aku, aku pandang tempat lain, aku mmg dah takut sebab mahathir ni macam gila sex sikit. pastu, dia akan suruh kawan dia yang lain datang salam tangan ngan aku. aku pun tak tahu kenapa. takkan nak tolak lak kan, orang dah hulur tangan. nnt dia jadi agresif, lagi la buat hal. aku pun salam je la. dah la dalam ward tu ada suspect patient with Hep C. adoiyayy.... ni la orang kata, keluar kadang rimau, masuk mulut singa....

8 comments:

mrblind said...

kirim salam dengan doktor kuala lumpur..

apei said...

kalau doctor kuala lumpur nak berkenalan ngan aku, cakap ajer kat dia aku tak kisah. "gua link blog lu bleh?"

hasni said...

huhu
mcm2 karenah ya
dhrp dktr kuala lumpur kita ni bersabar
hehe:-)

nadia said...

haha. lwk la. gile sex ekk?!
takotnya..

btw red i tak pakai cooper la.
jgn percaya k..

redSeptember said...

@ mrblind: waalaikum salam :P

@ apei: nak berkenalan? boleh aja... heheheh... link arr...makacih :)

@ hasni: uisshh... mmg sangat bersabar ngan pesakit2 mental ni. kalau tak sabar, kita yang kena attack.

@ hawtness: serious, i tak tipu! dia kan, very touchy and he suka buat2 kissing face tau. scary sangat.
alah hawtness, janji ada kereta, kira ok la. mini ke mega ke... hehehe ohhh... you plagiat orang arr... :P.

Dark Ray said...

kirim salam pada orang yang kata doktor kuala lumpur tu lawa dan orang yang gila seks tu...
tak lupa juga brader yang mintak sedekah kat luar hospital dan juga ...
ahh kirim salam je la kat semua makhluk kat dunia ni

Zazalicious said...

RED, masa i kat USM Kelantan dulu we all ada sowang patient yang digelar AWIE koz everytime kalau dia nampak DR,nurse ke atau lab personels yang pakai lab cots- he'll start to belt out Awie's songs and the fun fact is that he sounds great!!!tapi tu lah bila tanya dia buat apa mesti dia kata, dia tgh basuh baju...ha ha ha ha!!

redSeptember said...

boleh buka laundromat tu...:P