Tuesday, March 31, 2009

apa lagi?

tengok sini


ada apa apa masalah tak ngan baju yang aku pakai tu? baju itu adalah baju kurung.

rasa macam takde kan?

tapi tadi ada nurse dah tanya budak lain:

"saper dia?"

kawan: "kami punya groupmate"

nurse: "kenapa dia tak pakai baju macam you all? kenapa baju dia kaler2?"

kawan: "erk.. kenapa dengan baju dia? dia pakai baju kurung"

nurse: "owh, dia pakai baju kurung ye. tak perasan pulak. saya ingat dia pakai baju lain"

kawan: "....."


nota: nurse tu pelik kenapa aku pakai kaler2 bila yang lain pakai hitam. ada yang pakai hijau, ada yang pakai putih. tapi sebab aku pakai lebih daru satu kaler pun nak kena soal?

gila ke apa?

6 comments:

djambu puadovich said...

ceria sgt kot...haha~~

redSeptember said...

is that good or bad?

djambu puadovich said...

ok je...tapi maybe kombinasi warna xbetul kot...haha

[bajet djambu ialah jururunding fesyen plak...:D]

merahitujambu said...

itu pon nk pertikaikan ke??
cantik sgt kot..
huhu

redSeptember said...

ada ke dia ingat REd ni doctor trainer untuk student doctors.

payah betul arr...

nadia said...

pergi mam dgn mereka suma itu.
suke hati u la nak pakai baju apa kan.