Monday, March 16, 2009

gila tak pandai cover

"alia, meh sini jap"

"apa?"

"meh la,duduk sini, aku nak cakap sikit"

*duduk sebelah saras

"alia, ada kawan aku tu kan, aku nampak dia dah makin ayu la"

"siapa?"

"ada la kawan aku tu" *sambil memandang intensely ke arah REd

"erk...."

*muka dah panas, tanda blushing sedang berlaku. gelak tak henti sebab tengah segan gila.

"it is so damn obvious in your face alia. tadi i was looking at you while you were standing there beside dr. arul. you look so different, kau macam makin lembut. and aku dah lama tak dengar kau cakap "eff". aku rasa the last you said that was in padang terap. kau suka someone kan? it is so obvious.... whatever/whoever it is, how is the progression?"

"eh, mana ada, aku sama je la. mana ada ubah apa2"

"please, ada la. so macam mana?"

"ermm... progressing well, i guess"

*smiling from ear to ear

"aku tak caya la, jom aku nak tanya orang lain, is it really that i have changed"

*berjalan with saras ke arah arul

"cuba la kau tanya dia"

"arul, alia looks different right, now?"

"yeap. whatever it is, it is radiating on her face"

*muka mmg dah panas dah. o m g!!
**but this is good, no?
***no matter what, i am happy. and i am glad that this happyness is changing me to be better....

~berada di awangan....~

11 comments:

djambu puadovich said...

not so much of 'emotionless' eh now?

ha ha ha!

redSeptember said...

tu la pasal....

adoiyayy....asyik kena kaco ni ngan frens.

X_x


*REd ni ada perasaan rupanya...

uShop said...

"berada di awangan".. cheewah xD

sape?? huhu

redSeptember said...

ermm.... tu la masalahnya ushop... tak tau sapernye. as i said before, REd berjiwang ngan saper pun, REd tak tau la... huhh


T_T

Lang Legar said...

ceritera cinta perhaps?

redSeptember said...

laupan,
wo bu che taw leyy...

@_@

Anonymous said...

u better tell me siapa that lucky guy....takkan nak berahsia kot=)-Ain

nadia said...

mane boleh xtau bjiwang dgn sape.
red malu ni. jgn cover2 k. kih3~

suke tgk u happy! :)

REd said...

alamak,
ain dah masuk port ni... habis kena sesi soal jawap arr pas ni. macam mana aku nak jawap ain oii... semua pun tak konpem lagi. lau dah konpem, lain le ceritera nyer.

mmg aa hawtness, REd ni mmg segan arr... adoiyayy. serious, asal kena tanya je, habis panas muka ni. blushing tak ingat and then, tersengih macam kerang busuk ni.

adoiyayy....

nadia said...

jgn malu2 ye klo dlm hati ada cinta :P

REd said...

semalam kena attack ngan colleague.

even budak yang tak rapat ngan REd pun tanya:

"why are you so happy now?"

"are you in love?"

"how come you are so calm these days?"

REd > "erkkk..."