Friday, May 9, 2008

saje je ni.

ni namanya JIBBITZ. yang ni gambar pirate tgh tersengih yang kat bawah nun gambar daisy. aku pakai kasut ni gi hospital, kena halau. sebab apa? mungkin derang jeles sebab tak mampu beli kasut macm ni and ada letak jibbitz suma. ntahla.....

pastu, apa jadi bila ada hybrid jibbitz?



haaa.... lahir la yang ni pulak, JIBBON tapi nama pendek dia JEBON la, senang sikit. JIBBITZ + NOkia (ON) = JIBBON. haaa....yang ni mmg confirm takde siapa lagi yang ada atas dunia ni. red sorang je ada menda ni. comel kan? thanks to sha. dari germany ni....

comel tak?

1 comment:

Narisha said...

ur welcomd babes.. :)

all '80s babies sure suka ladybird..