Saturday, June 27, 2009

puh-leeessssss.....

oiii! (haaa... kan ke aku dah ada bibit2 kuang hajaq sikit neh)

plis

jangan la berpura2 macam kura2 nak bercakap ngan aku. serious la. selama ni kau tak kisah pun aku hidup ke, mati ke, happy ke, sedih ke, apa ke. tetiba kau nak cakap ngan aku seperti takde that hiatus antara kita lak.

plis

aku tau kau dalam alam kau sendiri sekarang. kau lupa pada orang2 yang ada di belakang kau dulu. masa kau tak stabil, masa kau rasa diri kau tak guna, masa kau rasa dunia ni tak fair pada kau. tapi bila kau dapat benda baru, kau tak ingat pada yang lama.

plis

aku tak dengki kat kau pun. aku memang nak kau happy. tapi bila dah sampai tahap macam ni, aku dah tak kisah pun. kau buat la apa kau nak. yang penting, bila kau nak aku tolong kau atau nak aku jadi your safety net, just know, aku di sini aja. tak ke mana.

but plis

takyah la kau nak berpura2 depan orang.

geli arr...

plis ye

aku tak terasa. aku bosan je ngan perangai macam tu.

5 comments:

nadia said...

r u ok?! kenapakah babe?

mrblind said...

bawak bertendang...

redSeptember said...

@ hawtness: biasa la babe. you pernah tak kenal orang yang lupakan orang lain sebab dia ada benda/orang lain yang baru dalam hidup dia?

@ mrblind: uishh... hang... kang kalau ceq bawak bertendang, sampai ke marikh kang orang tu terbang.

alhariesz said...

u gotta knock some sense into him...and i mean, REAL knocking... dush...

nadia said...

slalu sgt red. org macam tuh pergi mam!