Tuesday, June 30, 2009

aku boleh rasa gayat nya

semalam aku bermimpi. mimpi tu sangat pelik. aku mendaki tebing yang sangat tinggin dan sangat curam. aku bersama seorang kawan/teman/kenalan. aku pasti bahawa orang itu adalah seorang lelaki. aku tak berapa nak pasti siapa dia. masa daki tu, memang senang. tapi bila sampai satu level tu, kami terpaksa berhenti sebab nak pasang equipment. masa dia tengah sibuk pasang equipment, aku melihat ke arah bawah. masa tu aku betul2 berada di hujung tebing tu, as if aku akan jatuh anytime soon. memang rasa gayat menyelubungi diri aku.

nota kaki lima: aku bukan jenis yang ada fear of heights

nota kuku kaki: aku pernah dengar yang mimpi jenis ni ada maknanya yang tersirat, tapi apa ye?

nota kakitangan: korang boleh tak tolong tafsirkan mimpi aku neh? plis?

8 comments:

Heidi Shafiq said...

tafsir?
jap aku jampi... ^%$^##*&$$&%%&^%*&%%&*%*&%&*%&*%*&%*&%&%$&^*&^*&^$*&$$%$&%&%^%$^$^$^$^%*^)*^*&^%*&%&^$&^$&^$^&$#%^#$#$....

ko akan murah rezki bile slalu blanje aku makan.. wahahaha...

redSeptember said...

macam ada yang nak kena lempang laju laju je neh....

alhariesz said...

u're gonna ACHIEVED something..soon...

despite all the challenges...

djambu puadovich said...

biar djambu plak jampi.

dsanjidnsakjndsakbdsaBDSAb...

hmm...xleh tafsir...

nadia said...

haha. bongok djambu!

btw smlm i mimpi gak. tp mimpi menakotkan. kl kene bom. teruk plak tuh. yang seram org2 melayu yg baling bom. berlari2 la semua manusia tmasuk i. seramkan. minta2 la dijauhkan. amin..

redSeptember said...

@ alhariesz: really? insya'Allah.... amin....

@ djambu: kata nujum? nujum apa gaya ni?

@ nadia: ish, you punya mimpi ni berunsur potikus betul la :P

djambu puadovich said...

nujum pak belalang...hilang pisau, ditilik parang...

adoi...

tak tamat belajar nujum lagi la...:P

nizaa said...

penah baca buku tafsir mimpi, kalau tak silap kalau mimpi berada di tempat yang tinggi maksudnya akan mencapai kejayaan. tapi not sure dari segi apa. ;P