Monday, June 1, 2009

bontot bocor


budak neh kalau pasal kasi nama "manja" kat orang, dia memang expert. tadi we were bantering each other (like always) and ntah mana idea bernas dia, dia panggil aku "bontot bocor" sebab aku kena go through a procedure. adoiyayy.....

mulut takde insurance betul hehehehe.

kalau nak tengok bontot bocor yang tulen lagi asli....

sila lihat ini:


ni kalau pergi tandas ni, nak target lubang jamban pun tak lepas ni. banyak naa bocor dia.

7 comments:

Dark Ray said...

padan muka dia..
siapa suruh buat jahat

alhariesz said...

BB...nickname yg agak vulgar...yet still mengekalkan ciri-ciri metafora... (sorry, couldn't resist my literature b/ground...)

wahahahahahhahaaaaa

honestly, can you live with that nickname for the rest of ur life? Gudlak... ngee :D

redSeptember said...

jgn risau, the bantering between us is persistent almost setiap hujung minggu ada nick baru neh :P

lagipun, kalau cakap BB bunyi dia lebih kurang macam "baby" juga kan? tak ke manja namanya tu?

huhuhuh

tak kuasa ceq.

qq said...

Eee..manjany..i call u BB la lepas ni..:-)

Lang Legar said...

I got caned one dolu time skola..
damn memang pastu xley duduk la,sakit memang xingat punya la..
but still I broke the school rules again huhu..

redSeptember said...

qq: you can call me whatever you think is appropriate

lang:so that prooves that violence doesn't solve anything kan?

Lang Legar said...

well in a sense no it didn't but that was way back during the so-called youth rebel period..
now I think I shall think twice of all the consequences la..
and for sure tamo la bontot bocor kan hehe..