Monday, June 15, 2009

hidung tak mancung, pipi, takyah cakap arr.....

mari belajar cara menggunakan apparatus di ENT clinic.

di sini kita lihat 2 kegunaan headlight yang canggih tu ye.


first, guna untuk check hidung. sila lihat tukang cek pun tekan hidung aku, yang specialist pun tekan hidung aku. dah la hidung aku ni tak mancung. di buatnya lagi gaya tu. adoiyayy....


tapi nasib baik hidung bersih. kalau hidung mengalahkan lombong bijih timah suatu ketika dulu, tak ke malu. pastu, hidung aku terkaku kejap dalam posisi piggy tonyok. tapi jangan risau, aku piggy tonyok stok HALAL punya arr....


kegunaan kedua: untuk check bahagian dalam dan belakang mulut. dah terjelir lidah aku macam tu, semua2 pula que nak take a look. adoiyayy, kejung mulut aku kejap. nak kata kancing gigi, haaa... ni adalah exact opposite: kangkang mulut.

apa2 pun, at least aku dapat check-up free :)

6 comments:

mrblind said...

takde mende lain ke nak main? ceh..

apei said...

ooo gua ingat guna time black-out!

hasni said...

haha
para doktor tengah bermain2 ka???

aloy_paradoks said...

or mulut pun boleh kangkang..

AZANI said...

doktor tu tengok kepala, apasal lu jelir lidah?Lidah you cantik lah...ha ha ha,mujur budak NizamA takda sini.ha ha ha

redSeptember said...

@ mrblind: sebelum tu, memang ada main alat lain pun. heheheh

@ apei: masa blackout apa jadah pakai headlight. pakai lilin la baru a haunting sikit.

@ hasni: bukan main2 sayang. tu namanya praktis.

@ aloy: tak tahu ekk?

@ azani: sebab ni namanya posting ENT (ear, nose, throat). ceq jelir lidah nak kasi dia tgk tekak le. lidah pun ada score cantik ke? hehehe trimas la kott? :P saper nizama? anak jiran tetangga ke?