Friday, July 18, 2008

lu pikir la sendiri!!



kalau tak disebabkan oleh papa RED yang paksa RED tgk gelangang raja lawak season II ngan dia kat umah dia masa kami gi lawat dia beberapa bulan yang lalu (waahhh.... panjangnye intro aku ni), RED takkan kenali insan yang telah merampas jiwa sepak raga (ceeewaaahhh) RED ni. insan kanak-kanak istimewa (eh, bergurau aja ni) bernama AHMAD NABIL AHMAD. dia ni jenis yang amatlah selamba, simpleton, takde nak pura-pura. tapi yang paling best nyer, walaupun dia buat lawak sorang2, he is so much more funnier than those yang berdua atau bertiga masa masuk gelanggang raja lawak II tu.



mula-mula tgk dia ni, rasa macam "alah poyo la pulak". tapi bila dah tgk, dalami lawak-lawak (eceh, macam susah je nak faham lawak kan) bengong dia tu, baru la RED faham, "ok, dia ni memang kelakar". iye, masa dia buat lawak ni, rasa macam dia cakap ngan gang2 dia aja. rasa macam kita dah lama kenal dia la pulak. he made us feel very comfortable and he is definitely very approachable.



bukan nak kata apa la kan, walaupun dia orang baru, tapi dia macam dah lama berkecimpung ngan bidang ni. tak nampak kekok, tak sombong macam this WORLD was his walaupun dia tgh malatop ni kan.



kalau RED nak ada teman istimewa, RED nak dia ni funny la macam nabil (kalau nabil himself pun boleh juga heheheh.... no... seriously.... ).



anyway, these are some of his details that i learned while watching him. no, RED tak hunt for his details ok, i am not a stalker.

  • orang nogori
  • dulu kerja despatch
  • mmg tere ngan barang2 kereta and motor
  • suka gila kat mila wassup wassup (jeles!!)
  • he was born on the 26th sept 1983 (same month. what a coincidence!!)
  • dia ada 2 anak sedara
  • dia single
  • his shades are OAKLEY (this shows that he has taste)
  • he speaks a little mandarin (or maybe alot)


tu je la setakat ni yang RED tau. kalau nabil baca ni..... nak berkenalan le ngan awak. ehehhe

4 comments:

Eliea said...

nabil is very funny n very hensemmmm too!! enough said! ;-)

redSeptember said...

thank you for agreeing :P

axim said...

i dunno why but i dont like dis guy....such a blurry..

redSeptember said...

arramak!!!

naper axim? why? why?