Tuesday, July 8, 2008

found it!!!

....no more pills, no more sleepless nights. i have found the ultimate thing that'll make me sleep in an instant!


serious k... pakai ni, mmg pening kepala seyy... RED tak tahu la macam mana kanye (ikan hanyir) west tu boleh nyanyi satu konsert pakai menda ni. si fabulous cats pun ada tiru pakai shades ni, takde identiti betul.

ni la baru tepat kalau orang nak kata "3 blind mice" ahaks!

6 comments:

Munira said...

Apa tu?

Bah! You bright young people and your trends! :P

uShop said...

alahai cik red,
bleh jalan ke pakai bendalah tu?
silap2 rabon nnti:P

congrats la sbb masalah titot dh selesai!! hehe

iNGENiOUS AYU said...

erk.. even tgk red pakai pon ayu dah pening @_@ mcmane nk pakai la pulak kan?

@_@ pening

athena said...

this one is supposed to correct the eye sight rite? i saw this at watson's before...but black in color... hmm..~~

redSeptember said...

mana ada baik lagi ushop... saje je buat cerita. ehhehe.. spex ni buat red pening ada la... tu yang nak tido tu

athena, yang kat watson tu lain la sayang. tu mmg untuk optical prob, ni untuk mendatangkan masalah mata ada la... hehehe

ayu dah pening? haaa... kan ke red kata, tgk pun dah pening. imagine la kalau pakai spex tu macam mana kan... hehehe

uShop said...

haha ni macam korek lubang nk tutup lubang je..
bleh tdo tapi pening+rabon..
arghh dh start pening nih~~

eh i ade tag cik red, jengok la my tray