Monday, July 6, 2009

ma, nak tanya neh....


ma, you sayang i tak?

i sayang you taww....

ma, you nampak tak gambar apa iteww??

sure nampak kan, mata you kan ke cantik....

ma, you betul sayang i neh?

i sayang you sangat2!! you are the bestest!!

jadi, kalau you sayang i,

i nak truck tu ma, boleh kan? tapi i tak nak gambar je, atau replica ke, i nak truck tu, yang i boleh pandu punya.

kata you sayang i..... :P

selamat hari ibu, ma!!! [ayat bodek :P]

9 comments:

apei said...

perhh.. spotrim truck tu pun dah 2 bulan gaji gua.

merahitujambu said...

amboi..cmtu lak red minta ek..hik2..
so sweet..memang nk kena sekeh..hik

redSeptember said...

@ apei: spotrim dia, ceq nak warna merah macam sport rim yang ceq ada sekarang :P. hang nak belanja ka? b'day ceq nak dekat neh.

@ merahitujambu: uishhh.... garang macam tok kadi la dia neh :P

Anonymous said...

boleh2 anak mama nak brp sayang..10,12?mama baru dpt mesin cap duit..tunggu tgh testing yeh

redSeptember said...

uuuhhhhh!!!!

pedas! pedas!!!

but i like pedas :P

nak satu je mammy. warna hitam, the same exact one yang macam ironhide tu.

esok leh booking?

Heidi Shafiq said...

haha.. lawak la.. :D

djambu puadovich said...

eleh, org nk ironhide, dia pn nk ironhide...tiru jekkk

*bwekkkkk

redSeptember said...

@ heidi: mana ada lawak. ni serious neh.

@ djambu: eleh, mana ada orang tiru dia.REd mmg minat pikaps and 4WD. habis orang nak bernafas, djambu pun nak bernafas kan? tiru jekk... *bwekkk

Peeps said...

ma. i sayang u gak. nak satu gak ma. please ma. peaseeeeeee