Tuesday, July 21, 2009

kata wakil sekolah. wakil sekolah memandu ke apa?

aku tak tahu lak kat curve ada bowling alley sampai la ada orang tu kasi tau kat aku. so, sebab dia nak tunjuk yang dia tere, kami pun pergi la membowling kat PinJunction at E @ the curve.


boleh tahan gak alley tu. it is fairly new. i have no idea when it was opened. gila arr... this is evident enough that aku dah lama tak kuar jalan2 kat KL neh. anyway, i like the place as compared to the alley in OU. PinJunction ni mmg besar and still shiny. pastu, dia nyer kasut, jenis yang velcro punya, so takyah la nak payah2 nak ikat tali kasut kan.

pastu yang best tu, masa weekdays punya promotion. kalau siang nyer price, rm10 untuk 3 game. kalau nite nyer game, rm18 for 3 games, kira ok la tu kan. kasut tu, rm2 per pair. stokin, tu aku tak tahu la berapa harga kan. we brought our own.

anyway, dalam 3 game tu, aku leading 2 game. errr.... apa kes orang wakil sekolah? huhuhh... .jangan marah arr... :P

hari ni pulak hujan lebat. lepas game, perut lak bunyi macam keroncong yang main masa nikah si polan hari tu. so, apa lagi, menapak cari rezeki arr....aku punya craving, My News Cafe.


terus2 aku order cantonese mee. mmg this is my utmost FAVORITE dish ok. yang paling best lak tu, it was under promotion juga. from rm8.90 per plate, the promo price was rm5.50 per plate. owh.... sangat la berbaloi. happy giler aku dapat makan cantonese mee tu. tapi macam biasa arr... mana habis. banyak dowh!


lagi satu kenapa aku suka My News Cafe, mana2 branch korang pergi pon, rasa dish dia tak lari, sama je. and more over, boleh baca mags while waiting. so, boleh arr divert attention dari perut keroncong tu tadi kan.

:)

9 comments:

cik embun said...

owhh siapakah itu? *wink*wink*

redSeptember said...

tu tukang masak kat My News Cafe tu la. ntah macam mana ntah terlepas dok kat meja tu, i tak tau la... huhuhuh

Heidi Shafiq said...

gulp! ko wat aku lapar weyh...

aloy_paradoks said...

makan tak habis?
gua pantang tu.... sian mee tu..

redSeptember said...

@ heidi: hang nak gi tak? jom, REd tak mind nak makan cantonese mee tu lagi. makan hari2 pun blom tentu jelak tau. sedap!!!

@ aloy: meh hang share sama ceq ok. ceq memang takleh nak habis arr.. BANYAK!!! kang meletop perut ceq kang.... hhuhuhu

nadia said...

baca entry u je i dh bole agak sapa! haha~

btw klo mcm tuh la punya wakil skola sebelah mata je i bole lwn. poyos je djambu! hehe. go red go!!

tukang msk tu tinggi sgt red jawatannya. bg tukang cuci pingan sudehh~

farhana said...

x silap saya..pinjunction ni belongs to shalin zulkifli..

redSeptember said...

@ hawtness:hmmmppphhh i rasa kalau jadi tukang cuci pinggan, mau takde pinggan nak makan la jawapnya huhuhu....

@ farhana: owh yeah? kool!! terasa macam celebrity lak :P

flip said...

wahh lame nyer x hang out~!!