Monday, July 6, 2009

hech wan end wan dah menusuk masuk ke campus aku. sekian, terima kasih

Semeling, hari isnin, enam haribulan julai dua ribu sembilan: pung pang pung pang... sok sek sok sek.... blablablablabla......

khabar berita CONFIRMED yang sampai ke cuping telinga aku: seorang pelajar dari uni aku, budak pharmacy is a CONFIRMED case of H1N1, dia kini dah dimasukkan ke hospital. dia mendapat virus H1N1 dari UKM ketika sedang melaksanakan practical dia di sana. seorang lagi pelajar, yang telah ada direct contact dengan budak pharmacy tu, is a SUSPECTED case of H1N1 virus. pelajar ini sedang dikuarantin.

ada lagi seramai DUA PULUH orang pelajar sedang dikuarantin di hostel yang terletak dalam kawasan campus kerana mempunyai symptom2 jangkitan virus H1N1.



apa yang aku boleh buat sekarang? tawakkal je la....

2 comments:

Mas said...

OMG...

take care Alia...

jgn nak famous cepat... ehehe...

nadia said...

yup! u tc. eventhou i yg kat perth tp u please tc!