Monday, September 7, 2009

"This is love"





i know it is not that great, but i am a noob. so, gimme some credit eh? like my artwork? ;)


p/s: this is what i do when i am bored and want to experiment on my creative side. i'd rather be doing this than bitching about others :)

15 comments:

apei said...

bila plak lu jadi pelukis ni?

redSeptember said...

mana ada. orang dah cakap orang noob kan. saje je mencuba. ada bakat tak? heheheh

eliea said...

i like i likee :-)

Anonymous said...

prektis makes perfecto...good job!!
~ichigo~

Anonymous said...

cantik je kakaklin!tapi kakaklin punya kepala utk laki tu mcm kecik sikit je =P hehehe..tapi tere je kaklin draw tangan dia together..tak nampak mcm kaklin rub pun!!tak fair je,kalau nana mesti banyak rub ;D

redSeptember said...

@ el: thanks babe. tengah mencuba lagi.... :)

@ ichigo: tau, tau.... tu sebab nak kena cari inspiration nak melukis neh. maybe nak lukis the mechanics of the watch ;)

@ nana: i miss you my baby sister.... takpe, nana pun boleh sebenarnya. all you have to do is try ok.

13may said...

wah! berbakat sungguh :)

Peeps said...

hebat!

djambu puadovich said...

pasangan tu menengok ke arah apa?

amerbourdon said...

ya..nice..atleast better than me..kalu i lukis..tak macam orang..macam kapel raksasa holding hands..hehehe

amerbourdon said...

ya..nice..atleast better than me..kalu i lukis..tak macam orang..macam kapel raksasa holding hands..hehehe

alhariesz said...

ok wat....picasso pun lukis main conteng, campak2 je.... HARHARHAR

p/s: dulu ada cartoonist name Lin Brutal....kalo x silap...

redSeptember said...

@ 13may: honestly? thanks **blush

@ peeps: alah, hang lagi tere apa...huhuh

@ djambu: looking at the future

@ amer: raksasa? cuba try tgk. nak juga REd melihatnya :P

@ alhariesz: Lin Brutal? leh tak REd nak nama, "REd murder"? ganaz kan? kan?

CHEDEM said...

Nice

redSeptember said...

xie xie ni ;)