Friday, September 4, 2009

sila jangan buat buat lupa pulak


..bukan la... bukan pasal cakap macam pirate ke, lanun ke....

tapi

hari jadi saya [oolololololo.... comel kan?]


bai the roti, ini nama saya [jika saya akan pencen sebagai seorang lanun la nanti]


My pirate name is:


Red Anne Rackham



Passion is a big part of your life, which makes sense for a pirate. You have the good fortune of having a good name, since Rackham (pronounced RACKem, not rack-ham) is one of the coolest sounding surnames for a pirate. Arr!

Get your own pirate name from piratequiz.com.
part of the fidius.org network



P/S: dah beli hadiah dah untuk saya? [serious muka tak malu!]

9 comments:

apei said...

selamat hari jadi. dah bosar dah anak omak sorang ni yer.. berapa umur?

Heidi Shafiq said...

wahh.. besday dlm bulan yg dirahmati.. bgus.. berilah diri kita segala kebaikkan.. :)

CHEDEM said...

peewit...peeewit dah boleh kawen dah ni.

Peeps said...

alia..hadiah hutang lepas raya leh? heheheheh

redSeptember said...

@ apei: adoiyayy.... lom lagi le. hang ni anticlimax betul la. berapa umur? 19 la... tak rupa macam 19 ke?

@ heidi: dah dua kali pun b'day dalam bulan ramadhan. but really this time round, my ramadhan is a challenge. thanks....

@ chedem: kahwin memang boleh. calon nyer mana?

@ peeps: nak masuk buku 555 ke macam mana kira ni?

djambu puadovich said...

xlama lg ada a calon nya tu...ecececeh

redSeptember said...

aiksss... sejak bila lak djambu jadi pak nujum neh?

djambu puadovich said...

eh, xtau ke?

sila jgn buat2 lupa plak...

nway, po-po nye dah mintak adiah besday. padahal lambat lagi besdaynye...:P

redSeptember said...

kan ke REd tgh dalam phase post traumatic short term memory loss, sure tak ingat that you are a newly appointed pak nujum.

oh plis, cari perkataan sendiri ok. "po-po" is so mine. po-po....

mana ada lama lagi. september 19th is just 15 days away.