Thursday, September 3, 2009

sayang, jom main buai, jom?

sambil tgk video ni, sila bayangkan lagu ini dinyanyi oleh seorang wanita bersuara merdu dan sangat sangat perlahan....


"buai laju laju
sampai cucur atap
saya budak baru
belajar baca kitab....

buai laju laju
sampai pohon sena
apa dalam baju
sekuntum bunga cina....

buai laju laju
sampai waktu senja
jangan rasa sayu
aku ada disini sahaja.....

he he he he..."



video

9 comments:

dir&fara said...

erkkk.. seram la pulak.. tapikan.. cam tak seram.. tapi kadang seram bile tgk sorang2.. pastu bayangkan lagu tu memang ade awek cun tgh nyanyikan time senje2.. ishhhh.. kamu ni..

redSeptember said...

ish hang ni... habis confuse aku. seram ke tak neh?

djambu puadovich said...

aaa gi la main kat buai tu, kang tersampuk baru tau...

Mas said...

kat maner tuh...?

redSeptember said...

@ djambu: kalau leh, mmg nak pergi. nak pergi eyewitness. sure kool gila!

@ mas: kat putrajaya

nadia said...

gile seram kott! my girlfriends kat sini suma seram. nasib ramadan! haha~

djambu puadovich said...

eyewitness la sgt. kim slm kat akak kat rumah tu dulu, baru la ada beran~

muekekekeke :D

redSeptember said...

@ nadia: hawtness, you jgn gi main buai sorang2 tau.. ajak japo ok. soh dia tolak buaian tu untuk you k. sure comel nyer ;)

@ djambu: akak kat umah tu, REd tak selalu nampak ok. when i see her next, i'll be sure to tell her that you miss her and to send her to you. boleh?

djambu puadovich said...

hoho. hanto la pakai courier yg paling cepat skali. anto sbg hadiah besday pn ok gak.

:P