Friday, September 4, 2009

jangan sangkut beg tangan kat kerusi tapi letaklah ia dibawah ketiak, nescaya lebih selamat walaupun lepas tu beg bau hapak.

lokasi: Swensen's Subang Jaya

masa: mana la aku tau. tak tulis pun.

yang terlibat: perempuan pakai baju putih, nampak mulia, tapi perangai macam setan. seorang lelaki yang ber'whiskers' (iewww... spikey!!) yang bajet kurang dari rm10 macho tapi hancur. seorang makcik yang sibuk ligat berpotpet lantas tak perasan yang beg dia dah kena sauk. sure lepas tu meraung bagai punya. bai the roti john bazaar ramadhan kuala nerang berharga rm3 [mahal ok!], makcik tu pakai tudung bling2 ok.



"hai kamera!! aku ingin berkelakuan jahat hari ini"



"cepat yang, cepat! abang dah terkucil dalam seluar ni, takuttttt!!!"


moral: jangan pakai tudung bling2, sebab obstruct pendengaran. eh, silap.... ooopppsss... berhati2 la pada yang suka berbeg tangan ok.

3 comments:

Heidi Shafiq said...

perghh.. slumber je.. lau aku perasan time tu confirm pmpn baju putih tu x sempat sambut raye tahun ni..

alhariesz said...

kalo kat indon ni, sure dah kena keroyok couple 'Bonnie & Clyde' tuh...

silap2 tak sempat sambut raye dalam jel...sebab tak sempat sampai balai pun...muahahahaha

redSeptember said...

pelik kan? boleh pakai cantik2 tapi kerja macam setan.