Tuesday, September 15, 2009

kenal tak saper tu?




macam kenal je kan? kan?

=P

10 comments:

Anonymous said...

mintak sigh autograph..hehehe : ))
~ichigo~

djambu puadovich said...

2 seconds of fame...better than 0 second of fame ;)

alhariesz said...

perghhh...artis rupenye.... ikekekekekeeke....

redSeptember said...

@ icihigo: autograph saper? huhhu

@ djambu: that wasn't fame. that was just a TV commercial that i took part in.

@ alhariesz: mana ada. buat TV ad je la :P

nadia said...

autograph u la red. propa plak dia. hehe. lepas ni bole jd plakon ah~

redSeptember said...

hawtness, you kena recommend i kat saper2 yang you kenal la. you kan ke into all this theater and performing arts and stuff? i memang minat. cuma tak tahu cable je ;)

nadia said...

bisa aja dong. nanti i balik kita g tgk show :)

Lang Legar said...

fuyoo, ads star nie..banje teh boh sekotak la red hehe

redSeptember said...

alaaa...
lang lambat la. if not, bukan setakan sekotak, all the new products yang tak keluar kat market lagi pun, REd leh kasi. memang selalu ni dapat dari BOH :)

CHEDEM said...

artis part time rupernya.Nak mintak sign siap2, dah top nanti sign tu gua boleh jual.