Wednesday, September 23, 2009

amaran: gambar ini akan memberi anda mimpi ngeri


kan ke aku dah kasi amaran? nasib hangpa la. saper suruh tengok. malam kang kalau mimpi ngeri, sila jgn nak saman aku ok. aku punya lawyer karpal sellam, sure aku yang menang punya.

anyway, in the name of beauty, habis keras macam cement dah muka aku.

ada nampak macam aku tengah senyum tak? ada kan? tyra banks kata nak jadi model kena pandai "smile with your eyes". kalau kat mata aku ada gigi, mau aku sendiri pun takut nak tengok cermin jadinya. ntah apa la nak senyum pakai mata. Tuhan dah kasi mulut, senyum je la pakai mulut kan.

6 comments:

djambu puadovich said...

mmg seram...dah la bulan posa dah abis...kui3...klo bulan posa, xda a takut sgt :P

nadia said...

muke u sgt garang okeh!

redSeptember said...

@ djambu: tu la pasal kan. mana tau tetiba rasa gatal nak tangkap gambar ni masa bukan bulan puasa heheheh

@ hawtness: boleh jadi guru besar tak?

Anonymous said...

hey, muke you ni if without this 'bedak sujuk' dah memang sejak azali menakutkan!!!!!!!! hahaha..cube g kdai cermin...hahahaha..scarry!!!

redSeptember said...

eh, takpe. aku bersyukur dengan apa yang Tuhan beri. at least aku tak busuk hati macam kau kan?

Anonymous said...

kalo ko tak percaya ko tgk link ni....

msti same.....

http://news.sky.com/sky-news/content/StaticFile/jpg/2008/Nov/Week4/15163139.jpg