Sunday, September 27, 2009

from me to me


sempena dengan dapat nyer duit raya and duit "ganti" (sila buat2 faham ye) yang terlambat hari itu, aku menghadiahkan diri aku dengan jam tangan ini....

cantik bukan?

bukan TAG HEUER atau GUESS, tetapi....jeng....jeng...jeng... saper yang tere, sila tengok symbol dia ye.

lagi, jam ini sangat best sebab dia tak pakai battery. and dia punya menchanics adalah see through. first time aku nampak jam ni, memang aku dah jatuh cinta, gundah gulana. so, bila masyyuukk je, aku tak fikir 12 kali. aku terus la jumpa towkey kedai dan menjalankan akad jual beli.

aku bercinta dengan jam tangan. apa ke sad case sangat aku neh? huhuhuh

4 comments:

djambu puadovich said...

aku bercinta dengan jam tangan. apa ke sad case sangat aku neh? huhuhuh

a good manifestation of ur statement-tee ;)

redSeptember said...

hehehhe

dah nak kena cari next boyfriend dah :P

apei said...

lawa jam.

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

pergh..smart....mane beli...??..nak cari jgak lah...