Tuesday, September 8, 2009

nuzul Qur'an


saje je nak share gambar2 ni. malam tu lepas dah selesai semua, kami sekumpulan kecil bakal2 doctor ni pun, pergi la melawat keluarga2 angkat. mana tau, sambil2 tu kami pun menyuruh mereka segera ke hospital because of the incidental findings that we saw while we were visiting.

malam tu selepas berapa lama, aku tengok bintang2 yang berkelipan. omg, i wish i could share that beautiful sight with someone....

kawan2 yang lain tanya, aku ni kenapa excited sangat tgk bintang, apa, aku tak pernah tengok bintang ke? bukan macam tu la. aku bukan hanya tgk bintang, aku tengok the constellations as well, which each tell a story. and of course aku melihat kebesaran Tuhan, dan aku bersyukur that aku masih dapat menikmatinya.

alhamdulillah....

6 comments:

nadia said...

wahh. rindu uitm merbok! dulu2 slalu ke sana..

djambu puadovich said...

i thot u liked ikan keli too?

especially yg dah jadi filet burger...:P

redSeptember said...

@ hawtness: u selalu datang merbok buat apa sayang?

@ djambu: please... i hate whiskers!! spikey!!! yucks!!

djambu puadovich said...

whiskers a bagus! bleh cucuk2 n tickle2...:P ouch!!!

nadia said...

ngeh3~ mase tuh ada darling kat sana. so slalu jugak la ulang alik dari KL~ gile sanggup xbole blahkan!

wei ikan keli fav. i weiii

redSeptember said...

@ djambu: cuba makan porcupine, tengok. best tak? when you are on the receiving end, that is just so not nice!!

@ hawtness: anything for love kan hawtness? i totally understand. you suka spikey spikey? X_x