Monday, January 25, 2010

emm.... rambut kau bau enak sekali


seriously, saper la pandai macam kayu api pergi namakan hair product macam ni. aku memula nampak, aku terus bayangkan rambut berbau bawang, YUUUUCCCKKK!!!

dah la mahal, packaging macam jual ubat batuk, nama brand BAWANG, macam mana la nak laris, aku pun tak tahu.

no effing way aku nak letak benda ni kat atas kepala aku.

3 comments:

noharanutdya said...

tu laa. syampu bawang.. bau bawang ke??

hasni said...

red stuju
mcm ubat tradisional pon
ada
biapon ada muka jakiechan
tetp tdk menarik minatku
huhu

djambu puadovich said...

tapi kalo pelat2 cina, mesti ada bunyi PA WANG jugak sket2