Saturday, December 12, 2009

takkan dapat sangka punya....

wahai pembaca2 yang bijak biskut merrie, sila lah teka.... di manakah tempat ini?









lepas ni kalau tempat ni fames, leh la aku berlagak kata aku pernah berada disitu...

but seriously, tak sangka jadi macam ni punya cantik. sikit masa lagi, it will become happening!!

19 comments:

wedeliaryo said...

kat mana ni? cantiknya..

redSeptember said...

teka dulu... :)

tgk le saper tukang ambil gambarnya ;)

AZANI said...

salam alia, Banding kot?

redSeptember said...

salam...

owh... salah... :P

btw, Banding tu kat mana? Bandung, REd tau la.

djambu puadovich said...

Tasik Banding kat perak. dlm perjalanan dri grik ke kelantan. sekali dgn hutan simpan Belum kot...

redSeptember said...

owh, thanks for the info. takde saper bawa gi sana. so tak tahu maa...

but still, takleh nak teka ke gambar2 ni kat mana?

AZANI said...

err ni kat selayang ke...empangan batu?

redSeptember said...

ok bang zani, lagi satu teka... then REd kasi tau k?

i am surprised djambu tak tahu tempat neh....

djambu puadovich said...

now that u've said it...

siang dgn malam x sama la...

djambu puadovich said...

;)

Anonymous said...

nk kena blaja teknik ambik gambo dkt Red nih...ade bt kelas x?

~ichigo~

redSeptember said...

@ djambu: so where is it?

@ ichigo: padahal guna chokia yang dah rosak je pun amik gambar tu. bayangkan kalau ada DSLR....woot! woot!

djambu puadovich said...

blkg rumah djambu...

kwang3~~~

kat jeti yg kononnye dpt gi langkawi tu. bwh tu ada buaya x?

redSeptember said...

bukan ke rumah djambu kat ipoh?

ni bukan kat ipoh...

djambu puadovich said...

ooo...kat ipoh rumah betul. kat SP ada rumah persinggahan...

kdg2 singgah kat jeti tu, waktu mlm tgk2 bintang, tgk org mancing, makan2 kat restoran dan sembang2 agama sket2.

esok paginye gi sarapan roti canai dgn kuih2 ;)

redSeptember said...

mak aihhh.... indahnya hidup...

Anonymous said...

sg merbok nii....dulu penuh buaya

aZFaDora said...

so where is this place dear?

redSeptember said...

ok ok.. here is the answer...

tempat ini adalah titian semeling. sekarang dah sangat cantik sebab ada sea-eco park, if i am not mistaken. tapi belum buka lagi... but still... that does not stop me from going there... ehheheh

anonymous: seriously?? ada banyak buaya?