Friday, December 4, 2009

kalau korang tere.....

....sila teka siapakah manusia yang terselindung "belakang band of brothers" students MA neh......



ini adalah klu nyer:
-dia tak boleh tengok hidup orang senang, mesti dia nak kacau.
-dia memang gila kuasa, padahal superior dia pun tak kecoh macam neh.
-dia mungkin ada affair dengar pakar kat sini sebab dia cukup la mengipas pakar tersebut.
-dia kalau tengah takde kerja, akan cari kerja. tapi bukan kerja yang dalam bidang dia. cari kerja seperti menyusahkan hidup orang.
-suara dia paling lantang, sebab dia nak orang tahu yang dia wujud dalam ward ini.

soalannya: siapakah DIA?

p/s: dia panggil students MA ni and marah2 derang just because they were standing around there doing nothing. dah, kalau takde kerja, takkan nak menyibuk kott kan? and just to tunjuk kuasa, dia tanya soalan2 bangang kat derang neh. i was like dabel-yu-ti-eff??

3 comments:

cik EPAL said...

chilll chill :)

AZANI said...

yang duduk tu ke?
oh itu saya kenal....bukan ke makcik pet pot pet pot tu...

Me said...

Darling babe..... is being long time since i log in to Friendster... and ur name showed up in friends' list.. wondering wat ya doing? Which hospital now????