Tuesday, August 11, 2009

bukan salah aku, salahkan e-mail

aku bukan nyer hutang kau rm20,850. lepak la.

aku bukan nyer tak nak bayar. aku takde masa nak masukkan duit dan aku tak tahu exactly berapa nak bayar kau sebab email yang kau "hantar" takde yang sampai pun.

kau nak ASAP sangat kan.... haaaa amik la asap kau tu.

chillex la.

aku cuma hutang kurang 15sen dari rm21 je.

dah aku dah bayar. sila pergi beli sebuah rumah bungalow dengan duit hutang itu.

4 comments:

Yours Truly ... XOXO said...

hahaahahahah gler klaka seyh...
even tho ure trying to let out ur anger... ;P

redSeptember said...

eh, mana ada marah.... tak marah dek aihhh... suka neh.

sila buat lagi.

kalau masuk xm nak jadi ahlong, memang dia pass with flying colours.

nadia said...

bole x i nak suruh dia tolong kutipkan hutang2 i?!

redSeptember said...

boleh kott, kalau dia tak bz la. nanti i kasi you alamat surat menyurat dia ok.