Wednesday, November 25, 2009

nana, jangan tengok ni.

petang tadi ada skills lab practice. practice nak insert continuous bladder drainage cathether and also practice buat per rectal examination. since aku pernah buat per rectal kat real patient, aku pun pergi la meronda satu lab tu.

sedang aku ronda, mata aku ternampak sesuatu di satu sudut....


nampak tak?


oh my gucci!! aku lebih rela oncall dalam bilik mayat dari nak stay over kat clinical skills lab neh!

tengok la facial expression dia, sangat scary kan?

3 comments:

farhana said...

u always have scary story..takot nk bace entry sorang2

apei said...

lu bayangkan antie tu tetiba kenyit mata kat lu?

@tune® said...

hidung die cam witch...whichever witch la...