Wednesday, November 4, 2009

bowl swing (Sila guna Google Translator)



beberapa sebab kenapa aku TAK AKAN makan kat restoran ini:

  1. memang sah TIDAK HALAL
  2. nama yang sungguh tak commercial
  3. apa barang nak letak sampai 2 signboard? aku rasa dia mempertikaikan kecerdikan customer dia sampai nak kena repeat signboard neh.
  4. just across the road ada resto yang lagi super bestest ("anne!! tay-wo-wais satu!")

p/s:restoran "Hayun" mana?

4 comments:

nadia said...

tuh signboard sponsor la red. kan logonya carlsberg & tiger. mesti diorg yg sponsor.

redSeptember said...

nampak naa "happy juice" neh mmg buat orang bodo kan? kan? huhuhhuh

Anonymous said...

woi itu dulu restaurant Chiang Mai....sampai abang bekas perdana menteri pernah makan di situ

BTW...engkau buat apa di sana Pekan Baru itu banyak Pub

redSeptember said...

@ anonymous: aku tak tahu la tu dulu restoran chiang mai ke, chian pi ke, menda ke. i don't care even what resto it used to be.

kau tak reti baca ke item number 4 tu?

btw, apa masalahnya kalau kawasan tu banyak pub?