Wednesday, November 4, 2009

jika anda berumur 18 tahun ke bawah, sila jangan baca.

"sayang, mengiring la ke kiri. sayang relax aja ye" bisik aku manja kepadanya. dia tidak langsung melawan permintaan ku. hanya mampu angguk dan merelakan dirinya untuk ku. dia mengalihkan pandangannya dari ku dan terus membelakangkan aku, just exactly the way i told him to. nafasnya tenang.

aku melonggarkan kain pelikat yang dipakainya, sambil2 memerhati raut wajahnya yang tenang. aku senyum manja dan meneruskan misi aku. perlahan... lahan.... dengan penuh lemah gemalai, aku menyelak kain pelikatnya ke bawah. dia masih lagi membelakang kan aku.

aku menyentuh kulitnya. ahhh... sangat warm. sangat selesa untuk hari yang sejuk seperti hari ini. hati ku rakus ingin terus memasuki tubuhnya. tetapi aku dihalang oleh suara yang memberitahu aku akan cara2 yang sebenar untuk memuaskan nafsu ku ini. aku tersentak. aku mengikut bisikan suara itu. aku tidak lagi gelojoh, aku bergerak perlahan...

setelah melihat pembukaan kulit yang suam2 kuku itu, aku membasahkan diri aku. aku memasuki tubuhnya. sedikit demi sedikit. aku tahu, mungkin dia tak biasa. aku tidak mahu memaksanya. aku tidak mahu dia membenci aku. makin aku masuk, makin ketat, makin aku masuk, makin ketat. dia mengerang. aku tidak pasti samada itu adalah tanda sakit atau tanda gembira. aku cuma ingin meneruskan misi aku.

owh sungguh panas.... sungguh lembut.... sungguh basah di dalam tubuhnya.

kurang dari 2 minit, diriku sudah selesai. aku mengucapkan terima kasih padanya kerana memberi aku peluang itu.

p/s: today, aku telah buat pertama kalinya memasukkan jari aku dalam bontot orang untuk per rectal examination bagi abdominal patient. lepas ni saper salam tangan doctor, sila ingat, mesti ada sekali yang jari dia masuk dalam bontot orang ye.

12 comments:

aloy_paradoks said...

erm.... terbaca pulak...

hasni said...

yak
biar btl???
pernah masukkan tgn dlm bntot lembu
je
ahakz
panas n suam2 gak
haha

Mummy Z (nama pondan i) said...

OMG!babe, sejak bile ada bakat terpendam tulis novel romance nieh? serios seh, ada bakat! I feel the wetness...of the bontot! haha

CHEDEM said...

Hurm...Kalo doctor tu panggil sayang & suruh mengiring,now I know wut will happen next.

redSeptember said...

@ aloy: hang umuq berapa? sila jangan perasan :P

@ hasni: bontot manusia lebih mulia dowh!! ehheheeh

@ mummy Z pondan: you like the "wet" ?? heehhehe :P

@ chedem: what dem? what?

CHEDEM said...

red jgn marah nooo

redSeptember said...

chedem sayang... mana ada marah. orang serious tanya neh, what will happen next?? macam pernah kena je :P

Anonymous said...

nak abih 4th year baru first time buat PR?....med school amacam in?

redSeptember said...

@ anonymous: sila tanya hospital kerajaan yang mempunyai certain doctors yang tidak kasi clinical students to do procedures to the patients.

uShop said...

tahniah kerana Red keep calm sepanjang 'melakukannya'!!

bebaik jgn terover 'massage' the prostate ok. karang patient tu yg 'selesai' bersama2.

kui3 :P

redSeptember said...

@ uShop: owh yeah!! sangat tenang ok. tapi tgk dia pun macam dah semacam je... so cepat2 kuarkan jari. :P

djambu puadovich said...

*terasa nak mengiring...ouch!