Sunday, November 22, 2009

kurang hajar


dah dua kali kereta ni park macam ni kat hospital.

seriously, mana pergi otak driver tu? kalau ambulance nak lalu macam mana? dah la mengahalang pemandangan kereta lain because tempat tu crossroad. kalau kereta lain accident sebab dia macam mana?

yang lagi best tu, takde pula annoucement yang suruh alihkan kereta ni.

apa punya bangang la.

12 comments:

djambu puadovich said...

ntah2 kereta surgeon x? (~.^)

AZANI said...

repot kat pk guard,red.

redSeptember said...

i don't know. do you want me to find out by taking a ride in his car?

redSeptember said...

@ azani: buta arr pak guard kalau tak nampak kereta ni. it is in the middle of the road near the main entrance/exit

djambu puadovich said...

nope

hasni said...

mengong la tuan punya keta ni
ingt tu parkng khas untk dia kot

Anonymous said...

nk kena buang tayar dh tuan pnye keta nih..kalu nk buang buang empat2 tayar terus br ada "AKAI" Otak letak dkt lutut ke ape!!!! %&$&*&$#@#$
~ichigo~

redSeptember said...

@ djambu: yeah, i thought so.

@ hasni: mmg parking khas kott untuk orang2 mengong macam dia.

@ anonymous: or maybe parking khas untuk orang yang baru bawa kereta macam Alonso main gelongsor?

Adz Ariff said...

Mesti set-set kepala cam Mr Bean ni yang parking situ. :P

Anonymous said...

tu kereta pendarah lah

redSeptember said...

@ adz: mungkin la juga kan

@ anonymous: a'ah, PENDARAH. PENDARAHan dalam otak.

Djambu on mobile said...

Wow, pendarah! Mcm bloodsucking vampire ke?